Som
com el vi.

Millorem amb el temps.

De projecte
familiar a grup
empresarial

Un grup empresarial en qui confiar

 

Àmplia cobertura geogràfica i professional, per deixar en mans expertes aquells processos que necessiten d’especialització, eficàcia i seguretat.

BPO &

SERVEIS LEGALS

 

Adaptabilitat, seguretat i experiència en gestió hipotecària integral, servicing immobiliari, serveis jurídics i protecció de dades.

ASSESSORIA FISCAL, LABORAL I COMPTABLE

 

La tranquil·litat d’un equip amb experiència en seguretat jurídica i gestió de tràmits administratius, fiscals i laborals.

GESTIÓ INTEGRAL D’OPERACIONS IMMOBILIÀRIES

 

Serveis a venedors, compradors, venda i lloguer de pisos, gestió de patrimonis i finques.

Nosaltres

 

AFRONTAR ELS REPTES AMB L’ESPERIT DEL PRIMER DIA

 

Arnal és un grup d’empreses dedicades al sector dels serveis professionals amb cobertura a tot l’àmbit estatal. L’empresa original la va fundar, l’any 1971, José María Arnal Gabarro, i d’ençà d’aquell dia ha anat evolucionant fins a convertir-se, avui dia, en un dels referents del sector en tot l’estat.

Experiència, dedicació i exigència són els pilars de la nostra organització i per això hem estat pioners a prestar serveis a empreses i particulars. Actualment, l’equip està format per més de 300 persones i la nostra xarxa d’oficines s’estén per tot el territori espanyol.

Benvinguts a Arnal

 

MÉS INFORMACIÓ

Clients

 

CLIENTS ARNAL

 

En els nostres serveis hi confien les entitats financeres més prestigioses, servicers, fons d’inversió, socimis, gestores de patrimonis familiars, notaries, despatxos jurídics i petites i mitjanes empreses.

My image My image My image My image My image My image My image

Novetats

 

NOU SERVEI DE COMPLIMENT NORMATIU

 

Descobreix com et podem ajudar

 

MÉS INFORMACIÓ

LES NOSTRES DELEGACIONS

Troba la teva oficina més propera

POSA’T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Et volem conèixer