Nosaltres

La nostra història, el que som avui

1971

Arnal és un grup d’empreses dedicades al sector dels serveis professionals amb cobertura a tot l’àmbit estatal. L’empresa original, una gestoria administrativa, la va fundar l’any 1971 José María Arnal Gabarro. L’any de la fundació vam crear el nostre primer departament d’assessoria laboral, fiscal i comptable.

1985

Els serveis i l’equip es van ampliar, i així vam crear el departament d’administració de finques.

1989

A finals dels anys 80, l’evolució del mercat i les necessitats de les entitats financeres van portar Arnal a ser pionera en la prestació de serveis professionals. L’externalització dels serveis de prefirma i formalització hipotecària, amb la implementació de mitjans tecnològics i telemàtics, es va convertir en un servei imprescindible.

1998

Iniciem l’expansió territorial que ens ha portat a oferir serveis a tot el territori espanyol. Una àmplia xarxa d’oficines i delegacions territorials que operen de manera homogènia sobre una mateixa plataforma tecnològica.

2016

Vam fer el salt al sector immobiliari en obrir la nostra pròpia immobiliària amb un equip d’experts especialitzats en Real Estate Services.

Avui

Actualment, les empreses d’Arnal s’estructuren en àrees de negoci i especialitats i les coordina una única direcció central. L’equip humà que Arnal posa a disposició dels seus clients està format per més de 300 persones distribuïdes en les diferents societats.