Responsabilitat Social Corporativa

Compromís Arnal

SOSTENIBILITAT

Agua KMZERO

En col·laboració amb Agua KMZERO, apostem per la reducció de residus plàstics i fem servir ampolles de vidre reutilitzables i aigua filtrada. D’aquesta manera, hem evitat consumir aigua embotellada i hem aconseguit estalviar, de moment, més d’una tona de plàstic.

Redueix, reutilitza i recicla

 

Totes les nostres oficines apliquen polítiques de reciclatge i reducció de l’ús de recursos. Ja sigui separant residus, anant a la feina en bicicleta o simplement, limitant-nos a imprimir només quan sigui imprescindible, una pràctica amb què hem aconseguit estalviar 6 tones de paper anuals. A més, del total de paper fet servir per l’equip d’ARNAL hem aconseguit reciclar 6 tones més de paper. Són petits gestos que tenen una gran repercussió en el nostre entorn.

SOLIDARITAT

Fundació Roure

Contribuïm a la missió de la Fundació Roure per ajudar les persones que pateixen desigualtat social amb diferents accions, com ara la recollida d’aliments, la recaptació de donacions i l’organització de concerts solidaris.

Fundació Esclerosi Múltiple

Amb l’objectiu de sensibilitzar la població sobre l’esclerosi múltiple, una malaltia que pateixen més de 9.000 persones a Catalunya, col·laborem en la campanya “Una Poma per la Vida’’ i “Mou-te per l’Esclerosi Múltiple’’ de la Fundació Esclerosi Múltiple. És el nostre petit gra de sorra per ajudar a oferir els serveis que necessiten els malalts a mesura que la malaltia evoluciona.